fbpx
NaslovnicaCrna GoraNeće biti većine za izglasanje nepovjerenja Vladi

Neće biti većine za izglasanje nepovjerenja Vladi

Podgorica, (MNA) – Najave pojedinih partija da će pokrenuti inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi ne zabrinjavaju, jer one za to neće imati većinu u Skupštini, poručili su iz Građanskog pokreta (GP) URA.

Oni su pozdravili potpisivanje Temeljnog ugovora i rješavanje, kako su rekli, tog decenijskog pitanja kojem je neosnovano pridat ogroman značaj.

“Najave nekih partija koje podržavaju Vladu Crne Gore da će pokrenuti proces njenog izglasavanja ne zabrinjavaju. Za izglasavanje nepovjerenja Vladi neće imati većinu”, kazali su iz tog GP na Tviteru /Twitter/.

Oni su dodali da vjeruju da će Skupština i partije u njoj znati da se na pravi način odrede prema, kako su kazali, odgovornoj i racionalnoj državnoj politici nasuprot netrpeljivosti, neosnovanim tenzijama, problemima i ekstremizmu.

Iz URA-e su saopštili da su nadalje u njihovom fokusu životne, egzistencijalne teme.

“Svjedočimo izvanrednoj turističkoj sezoni, borimo se za nove investicije i radna mjesta, bolju ekonomiju, veće plate i penzije, nove bolnice i puteve. To su teme koje interesuju većinu građana Crne Gore”, kazali su iz URA-e.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije