fbpx
NaslovnicaCrna GoraMijanović: Negatori crnogorskog bića nijesu dobrodošli na Cetinje

Mijanović: Negatori crnogorskog bića nijesu dobrodošli na Cetinje

Podgorica, (MINA) – Socijaldemokrate (SD) Cetinja pozvale su predsjednika Skupštine Prijestonice da u najkraćem roku sazove sastanak šefova odborničkih klubova, kako bi “poručili negatorima crnogorskog bića da nijesu dobrodošli na Cetinje”.

Potpredsjednik cetinjskog Odbora SD Nikola Mijanović kazao je da će im poručiti da njihova politika nije dobrodošla u tom gradu, kao što nije bila ni 90-ih godina.

“Mi danas živimo istorijske momente kada se svi Crnogorci moraju sabrati i ujediniti oko jednog, najvišeg cilja – odbrane crnogorske nacije i identiteta”, poručio je Mijanović.

U tom smislu, kako je naveo, SD podržava i podržaće svaku inicijativu koja ima za cilj objedinjavanje Crnogoraca “oko svetih ciljeva koje su nam u amanet ostavili naši preci”.

Prema riječima Mijanovića, biti 2021. godine na pravoj strani istorije predstavlja ponos svakog Crnogorca, istinski izazov za koji se vrijedi boriti i za koji vrijedi istrajati.

“Ova generacija mora biti dostojna trenutka, vremena i ne smije izdati ono najvrednije što ima – obraz crnogorski”, zaključuje se u saopštenju Mijanovića.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

cedis

U utorak isključenja u više gradova

Zbog planiranih radova na mreži, u utorak 7. maja, bez napajanja električnom energijom će ostati: Podgorica           -...