fbpx
NaslovnicaCrna GoraMandić: Potrebna stabilna i jaka Vlada

Mandić: Potrebna stabilna i jaka Vlada

Podgorica, (MINA) – Crnoj Gori je potrebna stabilna i jaka Vlada koja će se obračunati sa organizovanim kriminalom i čiji će prioritet biti popravljanje ekonomske situacije, rekao je lider Nove srpke demokratije (NSD) Andrija Mandić.

On je to kazao nakon razgovora sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, koji je danas počeo konsultacije sa predstavnicima parlamentarne većine o rekonstrukciji Vlade.

“U ime NSD iskazao sam punu spremnost da se dogovorom nađe rješenje koje će zadovoljiti sve pripadnike parlamentarne većine i građane”, kazao je Mandić novinarima.

Prema njegovim riječima, prioritet nove Vlade bila bi borba za bolji zivot, odnosno popravljanje ekonomske situacija u Crnoj Gori.

“NSD je spremna za dogovor i nakon njega sigurno smo da bi imali odgovoran i hrabar odnos”, kazao je Mandić.

Na pitanje je li bilo riječi da će rekonstruisana Vlada imati 18 ministarstvava i tri potpredsjednika, on je rekao da to ne bi sada trebao da bude temelj za razgovor.

“Mi moramo prvo da dođemo do zajedničkog stava šta imamo zajedničko, a nakon toga da ss iskristališe kako ta Vlada treba da izgleda. Ishitren korak bi bio da se pređe odmah na priču o ministarstvima”, rekao je Mandić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije