fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: Vlada i bez podrške najbolja

Krivokapić: Vlada i bez podrške najbolja

Podgorica, (MINA) – Referendum 21. maja 2006. godine bio je trenutak u kome je narod iskazao demokratsko pravo, kazao je premijer Zdravko Krivokapič i poručio da to što Vladu ne podržava ni pozicija ni opozicija znači da je ona najbolja.

On je, na svečanosti povodom obilježavanje 15 godina nezavisnosti Crne Gore, kazao da je osnovna poruka Evropske unije (EU) razlike koje traže najveće zajedništvo.

“Ko se kako osjetio, to je njegovo lično pravo, recite mi ako sam pogriješio u nekom stavu”, rekao je Krivokapić.

On je poručio da je Crna Gora država svih u kojoj svi treba da osjete blagodeti, a ne da budu selektivi

“U Crnoj Gori neće biti “promjene kursa”, a Vlada je, kako je rekao, apsolutno građanska. Ni pozicija ni opozicija ne daju podršku ovoj Vladi što znači da je ona najbolja”, rekao je Krivokapić.

Iz Vlade su naveli da su svečanom obilježavanju Dana nezavisnosti prisustvovali i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, ministarka odbrane Olivera Injac i načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore brigadni general Milutin Đurović.

“U programu su učestvovali Počasna garda Vojske Crne Gore i Vojni orkestar, koji je tokom podizanja državne zastave na jarbol intonirao državnu himnu Crne Gore, a nakon toga, Vojni orkestar je odsvirao nekoliko kompozicija iz doba Knjaževine i Kraljevine Crne Gore”, kaže se u saopštenju.

Državni zvaničnici obišli su štandove Vojske Crne Gore na kojima je bio izložen dio najsavremenijeg naoružanja i opreme kojim raspolaže Vojska, a koje koristi u izvršavanju svojih redovnih zadataka i obaveza.

Najčitanije

Crnogorskim džudistima još tri medalje

Podgorica, (MINA) - Crnogorski džudisti osvojili su još tri medalje drugog takmičarskog dana juniorskog...