fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić potvrđuje da je privatizovao Vladu

Krivokapić potvrđuje da je privatizovao Vladu

Podgorica, (MINA) – Premijer Zdravko Krivokapić predlogom smjene vicepremijera Dritana Abazovića sa mjesta predsjednika Nacionalnog savjeta za borbu protiv visoke korupcije, potvrđuje da je privatizovao Vladu i institucije zarad otvorenog političkog obračuna, kazali su iz Građanskog pokreta URA.

Politička direktorica URA-e Ana Novaković Đurović rekla je da ne postoji nijedan formalni i suštinski razlog za tu odluku.

„Vlada je u oblasti borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala jedino i postigla rezultate u prethodnom periodu, što je potvrđeno i u Izvještaju Evropske komisije za Crnu Goru“, kaže se u saopštenju.

Novaković Đurović je kazala da Krivokapić ne smije da zloupotrebljava poziciju samo zato što mu se, kako je navela, određena odluka Abazovića u određenom trenutku ne dopada.

Ona je rekla da bi bilo dobro vidjeti šta je obrazloženje za takvu odluku jer, kako je ocijenila, može biti samo političko.

“Svakako politički nezreo postupak i nedostojan funkcije koja mu je i pripala zahvaljujući URA-i i Abazoviću“, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije