fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: DF neće uspjeti da destabilizuje Vladu

Krivokapić: DF neće uspjeti da destabilizuje Vladu

Podgorica, (MINA) – Demokratski front (DF) neće uspjeti da destabilizuje Vladu stalnim pritiscima, ucjenama i izmišljenim aferama, poručio je premijer Zdravko Krivokapić.

On je u parlamentu, odgovarajući na pitanje poslanika DF-a Milana Kneževića kakva saznanja ima o kontaktima Stevana Simijanovića u Crnoj Gori i negovoj ulozi u formiranju Vlade, rekao da se nikad nije sreo sa Simijanovićem.

Krivokapić je naglasio da niko nije uticao na formiranje Vlade.

On je kazao da DF pokušava da okrene narod protiv Vlade, i da ta priča ima kontinuitet.

“Ja treba da budem izdajnik i naroda i crkve, neće vam to proći. Nemojte da pravite dramu da se desilo nešto oko Simijanovića, to nije tačno”, rekao je Krivokapić.

On je kazao da je indikativno da je Knežević, kao predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, postavio pitanje o Simijanoviću.

“S obzirom na to da je odlukom Odbora vršeno kontrolno saslušanje u vezi dobijanja informacija za to lice, kada su Odboru bila dostavljena sva saznanja u vezi imenovanog i kada ste imali mogućnost da raspravljate u vezi svih detalja”, naveo je Krivokapić.

On je kazao da je, s obzirom na to da su u pitanju tajni podaci, kontrolno saslušanje održano u takozvanoj skupštinskoj „gluvoj sobi“.

“A tom sjednicom ste vi, pretpostavljam, i predsjedavali“, dodao je Krivokapić.

On je rekao da pitanje Kneževića predstavlja jedino poziv da eventualno iznese neke tajne podatke.

„Što naravno neću i ne smijem da uradim, jer imam zakonsku obavezu čuvanja tajnosti, što bi i vi trebalo da znate, kao predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost”, kazao je Krivokapić.

Kako je naveo, Knežević je sve informacije dobio prilikom navedenog kontrolnog saslušanja.

“Jedino što mogu da kažem jeste da niko, apsolutno niko, nije vršio uticaj na formiranje ove Vlade. Nikada nijesam pregovarao i razgovarao sa pomenutim Simijanovićem“, zaključio je Krivokapić.

Najčitanije

policija, Podgorica

Za 24 sata 13 saobraćajnih nezgoda

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se 13 saobraćajnih...
Vaskrs

Danas je Vaskrs