fbpx
NaslovnicaCrna GoraKod Budvanina pronađeno deset kilograma narkotika

Kod Budvanina pronađeno deset kilograma narkotika

Podgorica, (MINA) – Budvanska policija uhapsila je sugrađanina V.P. kod kojeg je pronađeno oko deset kilograma različitih vrsta narkotika, saopštili su iz Uprave policije navodeći da je tužilac, nakon salušanja, pustio osumnjičenog da se brani sa slobode.

Iz policije su kazali da je V.P. (25) uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„On je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji ga je, nakon saslušanja, pustio da se brani sa slobode“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je policija, po nalogu sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretrese na dvije lokacije koje koristi V.P.

Kako je saopšteno iz policije, na jednoj lokaciji je pronađeno i oduzeto 7.650 grama marihuane, 163 grama kokaina, oko 922 grama hašiša, 151 gram amfetamin i 108 grama ekstazija.

Službenici policije su na toj lokaciji pronašli i preko 1,2 kilograma praškaste materije bijele boje čiji će se sastav utvrditi vještačanjem, kao i dvije vage za precizno mjerenje i mobilni telefon.

„Na drugoj lokaciji policija je pronašla i oduzela 84,7 grama marihuane, 32,5 grama amfetamina kao i sveske sa podacima za koje se sumnja da su evidencije o prodaji opojnih droga“, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije

Alijev prejak za Prašovića

Podgorica, (MINA) - Crnogorski bokser Dilan Prašović nije uspio da osvoji šampionski pojas u...