fbpx
NaslovnicaCrna GoraKnežević: Novac sam davao direktno Đukanoviću

Knežević: Novac sam davao direktno Đukanoviću


Podgorica, (MINA) – Čelnik Atlas grupe, Duško Knežević, osumnjičen za organizovanje kriminalne grupe, pranje novca i utaju poreza, za kojim je raspisana i potjernica, poručio je da ima dokaze da je direktno davao novac predsjedniku države i Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću.

“Imam dokaze da sam dao direktno pare Đukanoviću, imam te snimke to čuvam za finale. To sam dao međunarodnim istražiteljima, koji se bave tim, pošto je slučaj dobio međunarodne razmjere, moj tim advokata iz Londona radi na tome”, rekao je Knežević za Televiziju Vijesti-

On je kazao da mu je davaostalno za izbore, za neke zajedničke projekte i za razne stvari.

“Zna Đukanović to odlično, da je to rađeno u mojoj kući, i zna način kako je to izvođeno i zna ko mu je slao pare i kako ih je primao. Direktno sam ja davao, a neke sam donosio od ljudi sa kojima se on poravnavao, a neke su bile za neke akcije koje su bile zajedničke, koje su rađene po Đukanovićevom nalogu”, rekao je Knežević.

On je najavio i da će u nedjelju ili ponedjeljak objaviti i druge konkretne informacije u vezi sa poslovima aktuelnog predsjednika.

Najčitanije