fbpx
NaslovnicaCrna GoraIran otkazao dolazak u Crnu Goru

Iran otkazao dolazak u Crnu Goru

Podgorica, (MINA) – Iranska odbojkaška federacija obavijestila je crnogorsku asocijaciju da muška seniorska reprezentacija te države nije u mogućnosti da doputuje u Crnu Goru i odigra kontrolne mečeve.

Prema ranijem dogovoru reprezentacija Irana, čiji je selektor crnogorski trener Igor Kolaković, krajem avgusta i početkom septembra trebala je da boravi na pripremama u Crnoj Gori i odigra kontrolne mečeve sa crnogorskom selekcijom.

“Izvinjavamo se za nezgodnu situaciju u vezi prijateljskih utakmica koje je seniorska odbojkaška reprezentacija Irana trebala da odigra u Crnoj Gori, ali trenutno to nije moguće. Nacionalni tim Irana ne može da stigne i zbog mnogo različitih razloga dužni smo vam izvinjenje zbog otkazivanja”, piše u saoptenju Iranske odbojkaške federacije.

Crnogorska selekcija u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo 26. i 27. avgusta odigraće dva kontrolna meča sa Grčkom u dvorani Verde.

Prva utakmica je zatvorenog tipa, dok je druga otvorena za javnost.

Evropsko prvenstvo za odbojkaše biće odigrano od 12. do 29. septembra, a prvi put igraće se u četiri države Francuskoj, Belgiji, Sloveniji i Holandiji.

Crna Gora je u grupi D, u Roterdamu i Amsterdamu, sa Poljskom, Holandijom, Ukrajinom, Češkom i Estonijom.

Prolaz u drugu fazu takmičenja obezbijediće po četiri selekcije iz svake grupe.

Najčitanije

Najveći štediša u banci čuva skoro 60 miliona EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Najveći depozit u crnogorskim bankama iznosi skoro 60 miliona EUR, a...
oblačno vrijeme vremenska prognoza

Danas do 22 stepena