fbpx
NaslovnicaCrna GoraGvozdenović: Izbore bi da odgode iz straha od rezultata

Gvozdenović: Izbore bi da odgode iz straha od rezultata


Podgorica, (MINA) – Politički direktor Demokratske partije socijalista (DPS) Branimir Gvozdenović kazao je da je zadovoljan izbornim ambijentom u Crnoj Gori, posebno doprinosom njihove partije optimizaciji izbornog i drugog zakonodavstva.

On je u intervjuu Pobjedi rekao da je termin za izbore adekvatan, a da opozicija željom za prolongiranjem termina izbora “ogoljava sve svoje slabosti i pesimizam po pitanju njihovog ishoda”.

Gvozdenović je kazao da DPS izbore nikad nije doživljavala “ad hoc” događajem.

“Kao stalni pobjednici izbora, mi smo konstantno u kampanji, jer prema našim biračima, a i prema cjelokupnoj javnosti, imamo dvostruku obavezu, da realizujemo izborni program i uz to ponudimo još ambiciozniji plan za naredni četvorogodišnji period”, rekao je Gvozdenović.

Prema njegovim riječima, od poštovanje mjera Nacionalnog koordinacionog tijela, zavisiće i epidemiološka situacija i ambijent u kojem će se održati izbori.

“Imajući u vidu činjenicu da je država pravovremeno i adekvatno reagovala u odnosu na importaciju i širenje virusa, najveća odgovornost sada je na nama, građanima. Siguran sam da ćemo, kao mnogo puta do sada, pokazati punu odgovornost kako bismo prije svega sačuvali zdravlje, a posljedično i obezbijedili povoljan ambijent za održavanje izbora”, naveo je Gvozdenović.

On je rekao da ga čudi nezadovoljstvo opozicije terminom izbora.

“Opozicija, po pravilu, uvijek želi izbore što prije, ali svjedoci smo da crnogorska opozicija nije takav primjer. Željom za prolongiranjem termina održavanja izbora opozicija zapravo ogoljava sve svoje slabosti i pesimizam po pitanju ishoda”, kazao je Gvozdenović.

Najčitanije

policija, Podgorica

Procesuirana 33 učesnika incidenata na fudbalskim utakmicama

Podgorica, (MINA) – Policijski službenici identifikovali su i procesuirali 33 učesnika u incidentima tokom...