fbpx
NaslovnicaCrna GoraGrađani da slave pobjedu u kućama, a ne na ulicama

Građani da slave pobjedu u kućama, a ne na ulicama

Podgorica, (MINA) – Lider koalicije Za budućnost Crne Gore, Zdravko Krivokapić, pozvao je građane koji slave pobjedu opozicije na ulicama širom Crne Gore, da se vrate svojim kućama i u njima nastave slavlje, a isti apel uputili su i iz koalicije Mir je naša nacija.

„Zbog provjerenih informacija da značajan broj plaćenih provokatora pokušava da izazove incidente i nemile događaje, kako u Podgorici tako i u drugim gradovima Crne Gore, pozivamo građane da se vrate svojim kućama i u njima nastave slavlje“, poručio je Krivokapić.

On je na svojoj Facebook stranici naveo da se ne smije dozvoliti „bilo kakav izgovor odlazećem režimu da opovrgne neporecive rezultate izbora i narodnu volju“.

Iz koalicije Mir je naša nacija pozvali su građane da pobjedu slave dostojanstveno u svojim domaćinstvima, i poručili da podjele i tenzije odgovaraju samo provokatorima iz Demokratske partije socijalista.

„Pozivamo i sve političke subjekte da svoje pristalice pozovu na uzdržanost, kako ne bi umanjivali značaj jučerašnjih istorijskih promjena“, kazali su iz te koalicije.

Kako su naveli, Udba po zadatku ubacuje provokatore koji izazivaju međunacionalne tenzije.

„Samo mirno i pomiriteljski, viteška Crna Goro“, zaključuje se u saopštenju koalicije Mir je naša nacija.

Najčitanije

Omladinci ubjedljivi na Malti

Podgorica, (MINA) - Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je i drugi trijumf u...