fbpx
NaslovnicaCrna GoraĐukanović još nije oprostio crkvi i njenim vladikama

Đukanović još nije oprostio crkvi i njenim vladikama

Podgorica, (MINA) – Crnogorski predsjednik Milo Đukanović još nije oprostio crkvi i njenim vladikama što je, ne pitajući ko je koje nacije i vjere, objedinila obespravljeni narod Crne Gore, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

On je, reagujući na izjavu Đukanovića da premijer tokom jučerašnjeg obraćanja povodom 100 dana rada Vlade, nije objasnio zbog čega je prisustvovao sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja države i crnogorskog naroda, rekao da je Crna Gora dočekala da joj zvaničnici idu na sahrane vrhunskih intelektualaca i najvećih duhovnika 20. i 21. vijeka.

„Zamislite da joj zvaničnici idu na sahrane vođa narko kartela ili bjelosvjetskih tajkuna“, naveo je Krivokapić na Tviteru.

Prema njegovim riječima, ko gubi ima pravo da se ljuti, ali „ta ljutnja ne bi trebalo da traje baš tako dugo“.

„Žao mi je što Đukanović još nije oprostio crkvi i njenim vladikama što je obespravljeni narod Crne Gore najprije uspravila, pa objedinila, ne pitajući ko je koje nacije i vjere“, kazao je Krivokapić.

On je rekao da zna da „Đukanovića boli što je takva ujedinjena i obespravljena Crna Gora rekla da ne želi više ni Demokratsku partiju socijalista“.

„A uskoro će reći i predsjedniku šta misli o njemu“, zaključio je Krivokapić.

Najčitanije