fbpx
NaslovnicaCrna GoraDukaj: Mladi predstavljaju najveće bogatstvo Mojkovca

Dukaj: Mladi predstavljaju najveće bogatstvo Mojkovca

Podgorica, (MINA) – Mladi predstavljaju najveće bogatstvo Mojkovca, pa se povećanjem životnog standarda i stalnim razvojem stvaraju uslovi da oni nastave život u svom zavičaju, a ne negdje drugo, kazao je ministar javne uprave Maraš Dukaj.

Kako je saopšteno iz Ministarstva javne uprave (MJU), Dukaj je čestitao 7. januar – Dan opštine Mojkovac, predsjednicima Opštine i Skupštine opštine, Vesku Deliću i Marku Janketiću.

“Mladi predstavljaju najveće bogatstvo Mojkovca, pa se otvaranjem novih radnih mjesta, povećanjem životnog standarda i stalnim razvojem stvaraju uslovi da mladi nastave život u svom zavičaju, a ne negdje drugdje“, navodi se u čestitki.

Dukaj je poručio da MJU nastavlja sa podrškom opštini Mojkovac u oblasti reforme javne uprave i digitalizacije, što treba da obezbijedi povećanje zadovoljstva građana uslugama i povjerenja građana u rad javne uprave.

„Sa jasnim uvjerenjem da će Mojkovac nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine”, naveo je Dukaj.

Kako je kazao, unapređenjem turističke, privredne i poljoprivredne ponude, modernizacijom infrastrukture i valorizacijom bezbrojnih resursa, Mojkovac ima potencijal da postane dragocjeno mjesto na razvojnoj mapi Crne Gore.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije