fbpx
NaslovnicaCrna GoraUprava policije: Strpljivom vožnjom doprinijeti bezbjednosti u saobraćaju

Uprava policije: Strpljivom vožnjom doprinijeti bezbjednosti u saobraćaju

Podgorica, (MINA) – Uprava policije apelovala je na vozače da, odgovornim ponašanjem i strpljivom vožnjom, doprinesu svojoj i ukupnoj bezbjednosti u saobraćaju i smanjenju broja nezgoda sa najtežim posljedicama.

Iz policije su kazali da se, pored pojačanih aktivnosti i prisustva saobraćajne policije na putnim pravcima, preventivnih, ali i pojačanih represivnih mjera prema učesnicima u saobraćaju i brojnih apela, na putevima u Crnoj Gori samo u proteklih 24 časa dogodio se veći broj saobraćajnih nezgoda.

Oni su istakli da su u tim nezgodama poginule tri osobe, od čega dva pješaka u Podgorici.

„Uzimajući u obzir da je vrhunac sezone u toku, te da je na našim putevima prisutan višestruko veći broj vozila u saobraćaju, policijski službenici ulažu velike napore da obezbijede nesmetano odvijanje saobraćaja, bez većih zastoja“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da policijski službenici ulažu napore da, u okviru realnih mogućnosti, prvenstveno preventivnim, ali i represivnim aktivnostima, utiču na smanjenje broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama.

„Još jednom apelujemo na sve vozače, da svojim odgovornim ponašanjem i strpljivom vožnjom doprinesu svojoj i ukupnoj bezbjednosti u saobraćaju i smanjenju broja nezgoda sa najtežim posljedicama“, zaključili su iz policije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Pobjeda Crvene zvezde u Parizu

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras u gostima ekipu Pariza 80:77,...