fbpx
NaslovnicaCrna GoraU saobraćajnoj nezgodi kod Bijelog Polja dvoje povrijeđenih

U saobraćajnoj nezgodi kod Bijelog Polja dvoje povrijeđenih

Podgorica, (MINA) – U saobraćajnoj nezgodi koja se u srijedu dogodila u mjestu Rogov Krš kod Bijelog Polja, povrijeđene su dvije osobe, od kojih je jedna hitno transportovana u Klinički centar Crne Gore, saopšteno je iz bjelopoljskog Osnovnog državnog tužilaštva (ODT).

Iz ODT-a su kazali da je do saobraćajne nezgode došlo oko 18 sati, kada su se sudarili vozilo marke Pežo 207, kojim je upravljao D.M. iz Surdulice, i kombi marke Mercedes, kojim je upravljao V.V. iz Čačka.

Kako su rekli, vozač putničkog vozila zadobio je lake tjelesne povrede, dok je njegov saputnik (M.M.) teško povrijeđen i nakon hospitalizacije u Opštoj bolnici Bijelo Polje, hitno je transportovan u Klinički centar Crne Gore.

„Do nezgode je došlo kada je D.M. magistralnim putem iz pravca Mojkovca prema Bijelom Polju, iz za sada neutvrđenih okolnosti, izgubio upravljivost nad vozilom, usljed čega je došlo do kontakta sa kombi vozilom, koje se kretalo iz suprotnog pravca“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je uviđaj obavila dežurna tužiteljka Jelena Vučetić u prisustvu vještaka saobraćajne struke i ovlašćenih službenika Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Podgorici trofej u konkurenciji juniora

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Podgorice osvojili su titulu prvaka Crne Gore u konkurenciji juniora. Podgorica...