fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoU Rožajama spriječeno krijumčarenje pet osoba

U Rožajama spriječeno krijumčarenje pet osoba


Podgorica, (MINA) – Crnogorska policije spriječila je u Rožajama krijumčarenje pet osoba i uhapsila S.B (46) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Iz Uprave policije saopšteno je da je, dok je granična policija 13. maja kontrolisala vozilo rožajskih registarskih oznaka kojim je upravljao S.B. (46) iz tog grada, pet osoba izašlo iz vozila i pokušalo da se udalji u pravcu Srbije.

Navodi se da su službenici granične policije stigli te osobe i utvrdili da se radi o državljanima Pakistana, nakon čega su svi dovedeni u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Rožaje radi preduzimanja daljih mjera i radnji iz nadležnosti policije.

“Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je S.B., po prethodnom dogovoru sa za sada nepoznatim licima sa područja Podgorice, za novčanu naknadu, imao namjeru da preuzme navedenih pet osoba, te da ih ilegalnim putevima prebaci, odnosno prokrijumčari na teritoriju Republike Srbije”, kaže se u saopštenju.

Ističe se da je o događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji je naložio da se S.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

“Preduzimaju se dalje aktivnosti na identifikaciji osoba koja su sa S.B. učestvovala u vršenju ovog krivičng djela”, naveli su iz Uprave policije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije