fbpx
19.9 C
Podgorica
September 28, 2022.
NaslovnicaCrna GoraDruštvoU prekidu saobraćaj na putu Mojkovac- Đurđevića Tara

U prekidu saobraćaj na putu Mojkovac- Đurđevića Tara


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na putevima duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je Auto-moto savez Crne Gore (AMSCG).

Oni su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Mojkovac- Đurđevića Tara u prekidu zbog odrona u mjestu Sokolovina.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Privremeno se, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6 dionica Mihajlovica Rance-Pljevlja, odobrava totalna obustava saobracaja za sve vrste vozila u terminu od 14 do 18 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo doistoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i potpuna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije