fbpx
NaslovnicaCrna GoraSaslušavaju šest osoba zbog navodne kupovine ličnih karata u Nikšiću

Saslušavaju šest osoba zbog navodne kupovine ličnih karata u Nikšiću

Podgorica, (MINA) – Službenici Odjeljenja bezbjednosti (OB) Nikšić prikupljaju obavještenja od šest osoba zbog prijave za navodnu kupovinu ličnih karata u tom gradu, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, nikšićka policije je dobila prijavu da jedna politička partija u prostorijama Pčelarske organizacije, u ulici IV crnogorske, kupuje lične karte.

„Službenici Odjeljenja bezbjednosti (OB) Nikšić su izašli na lice mjesta gdje je zatečeno šest osoba“, kaže se u saopštenju.

Iz Uprave policije su rekli da su zatečene osobe pristupile u službene prostorije OB Nikšić radi prikupljanja obavještenja na okolnosti prijave.

Kako su naveli, policija ovom prilikom nije pretresla navedeni objekat.

„O događaju je obaviješten je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja, te da će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji predmetnog događaja“, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

cedis

U utorak isključenja u više gradova

Zbog planiranih radova na mreži, u utorak 7. maja, bez napajanja električnom energijom će ostati: Podgorica           -...