fbpx
NaslovnicaCrna GoraPoplavljene prostorije hitne pomoći u Tivtu

Poplavljene prostorije hitne pomoći u Tivtu

Podgorica, (MINA) – Prostorije hitne pomoći u Tivtu poplavljene su danas usljed obilnih padavina, kazao je direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć (ZHMP) Vuk Niković.

“Dok aktuelni menadžment ZHMP radi na projektu adaptacije jedinice u Tivtu, koja nije obnovljena od osnivanja Zavoda, prostorije hitne pomoći u ovoj primorskoj opštini danas su poplavljene”, rekao je Niković.

foto: ZHMP

On je, u izjavi dostavljenoj medijima, naveo da medicinski tim jedinice ZHMP u Tivtu, uz pomoć gradskih službi, izbacuje vodu iz objekta.

“Služba zaštite i spašavanja Tivta riješiće problem kratkoročno, postavljanjem zaštitne barijere kako voda ne bi prodirala u prstorije, a odvodi u okolini biće otčepljeni isanirani”, rekao je Niković.

foto: printscreen

Prema njegovim riječima, to nije prvi put da voda prodire u prostorije jedinice koja se nalazi u sklopu Doma zdravlja u Tivtu, što otežava pružanje hitne medicinske pomoći.

Niković je kazao da će, nakon adaptacije prostora koji će biti prilagođen standardima hitne medicinske pomoći, problem biti u potpunosti otklonjen.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije