fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolicija u Šavniku podnijela krivične prijave protiv pet osoba

Policija u Šavniku podnijela krivične prijave protiv pet osoba

Podgorica, (MINA) – Policija je u Šavniku podnijela krivične prijave protiv pet osoba zbog povrede prava glasanja, nanošenja lakih tjelesnih povreda, napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, uništavanja dokumenata o glasanju i sprečavanja održavanja glasanja.

Iz Uprave policije je saopšteno da se R.L. (32), članu biračkog odbora na biračkom mjestu broj 14 u mjestu Kruševice, na teret stavlja krivično djelo povreda prava glasanja u produženom trajanju, kao i krivično djelo laka tjelesna povreda.

„On je, kako se sumnja, povrijedio pravo glasanja A.M. (18), nakon čega je došlo i do narušavanja javnog reda i mira od strane R.L. sa jedne, i A.M., J.M. (19) i I.J. (19) sa druge strane. Tom prilikom su povrede zadobili R.L. i I.J.“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je krivična prijava podnijeta i protiv A.M., J.M. i I.J. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Kako su kazali iz policije, krivična prijava podnijeta je i protiv J.A. (62) zbog sumnje da je izvršio krivična djela povreda prava glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i sprečavanje održavanja glasanja, na štetu jedne osobe kojoj je onemogućio vršenje prava glasanja na biračkom mjestu broj 1.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije