fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoKlijenti i zaposleni u barskoj filijali bezbjedni

Klijenti i zaposleni u barskoj filijali bezbjedni

Podgorica, (MINA) – Klijenti i zaposleni u filijali NLB Banke u Baru su bezbjedni, saopštili su iz te banke i poručili da su na raspolaganju policiji i svim državnim organima.

Barska policija evakuisala je jutros dio ulice Maršala Tita nakon što je muškarac, koji se predstavio kao Edin Begzić, zaprijetio da će aktivirati eksploziv ispred poslovnice NLB banke koju je oblijepio natpisom “Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke”.

Iz NLB banke su kazali da njihova filijala u Baru, koja je predmet napada, jutros nije otvorena, i da su životi klijenata banke i zaposlenih u filijali bezbjedni.

Kako su naveli, ulica u kojoj se nalazi filijala je zatvorena, a na terenu su jake snage bezbjednosti i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji brinu o sigurnosti građana.

„Razlozi napada nijesu do kraja rasvijetljeni, a banka se stavlja na raspolaganje za saradnju sa policijom i svim državnim organima kako bi ovaj nemili događaj imao pozitivan ishod na dobrobit građana nastanjenih u ulici u kojoj se nalazi filijala Banke“, kaže se u saopštenju.

Iz NLB banke su kazali da vjeruju da će koordinisane aktivnosti policije doprinijeti da se napad razriješi na miran način i bez opasnosti po ugrožavanja ljudskih života.

„Do završetka istrage i postupka koji je u toku, javnost će biti informisana od policije“, dodaje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijski karavan startuje u ponedjeljak sa Cetinja

Podgorica, (MINA) - Olimpijski karavan, tradicionalna manifestacija kojom se najavljuje početak Olimpijskih igara, zvanično...