fbpx
NaslovnicaCrna GoraDavidović: Narodni pokret biće konstituisan do četvrtka

Davidović: Narodni pokret biće konstituisan do četvrtka

Podgorica, (MINA) – Narodni pokret koji je izrastao na temeljima nekadašnje opozicione grupacije “Da svako ima”, biće konstituisan do četvrtka, kazao je nikšićki biznismen i osnivač Pokreta Miodrag Daka Davidović.

On je rekao da će nakon toga početi razgovore sa svim zaintresovanim političkim subjektima u vezi sa zajedničkim nastupom na izborima,

Davidović je poručio i da će odluku o mogućoj koaliciji donijeti do 2. avgusta.

On je u intervjuu za In4s kazao da su u Narodnom pokretu grupa nezavisnih poslanika, Ujedinjena Crna Gora, Radnička partija, Demokratska srpska stranka, Miholjski zbor, Demokratska stranka jedinstva, Podgorička gospoda.

Kako Dan prenosi Davidović je rekao da je u Pokretu i veliki broj slobodomislećih intelektualaca, koji predstavljaju narod, odlučan u namjeri da pobijedi na predstojećim izborima, 30. avgusta”

On je istakao i da cilj Narodnog pokreta nije otimanje bilo čijih birača.

“Naš cilj je da zadobijemo povjerenje onih građana Crne Gore, koji do sada nijesu izlazili na izbore, koji do sada nijesu imali povjerenja ni u jednu ponuđenu političku opciju, kao i svih onih građana razočaranih u rezultate političkih partija, koje su bile njihov dosadašnji izbor”, kaže Davidović.

Najčitanije