fbpx
NaslovnicaCrna GoraDanas više opština bez struje

Danas više opština bez struje

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Beranama će nova brojila dobiti Buče I, II i III, a u Bijelom Polju Dobrakovo.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 14 sati, bez struje biti ulice Bora i Ramiza, Koste Racina, Novice Cerovića, Žikice Jovanovića – Španca, Španskih boraca, kao i dio naselja oko ribnjaka.

U Danilovgradu, od deset do 12 sati, bez struju će ostati Dobro Polje i Glava Zete, a u Nikšiću Dabovići, Povija, Ostrog, Norin, Stubički Kraj i Jovan Do.

U Baru će, od 14 do 16 sati, bez struje ostati zgrada Zavoda za izgradnju Bara (Vodovod) i A3-teama.

U Ulcinju, od osam sati do 14 sati i 45 minuta, bez struje će biti vikendice sa desne strane Ade prema Ušću.

U Rožajama, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati naselje Carine, a od devet sati do 12 sati i 30 minuta dio sela Kalače.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti selo Lukin Vir.

U Plužinama, od deset sati i 30 minuta do 13 sati, bez struje će ostati Crkvičko Polje, Kolo, Jerinići, Nikovići, Bojati i Kneževići.

U Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti dio Novog Naselja i djelovi sela Vinicka i Bubanje.

U Šavniku će, od devet do 15 sati, bez struje ostati Rudo Polje, a u Mojkovcu Bjelojevići.

U Bijelom Polju će u istom terminu, bez struje biti Kisjela Voda, Sutivan, Njegnjevo, Gubavac, Bistrica, Požeginja, Mojstir, Konatari, Dobrakovo, Kanje, Milovo, Mioče, Sela i Sutivan.

U Kolašinu, od devet do 14 sati, bez struje će ostati Suva Gora, Prekobrđe, Petrova Ravan, Sreteška Gora, Smira i Uljari.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije