fbpx
NaslovnicaCrna GoraAgencija MINA slavi 19 godina rada

Agencija MINA slavi 19 godina rada


*

Novinska agencija MINA danas proslavlja 19 godina od kada je prvi put objavila informaciju pod tim imenom.

MINA je od tada objavila skoro milion informacija, izvještavajući o svim najznačajnijim procesima i događajima u Crnoj Gori, regionu i svijetu.

Ističemo da danas u skoro svim crnogorskim medijima rade novinari koji su počeli radni vijek u Agenciji MINA ili su jedan dio svoje profesionalne karijere vezali za nas.

Da smo bili uspješni u dosadašnjem radu najbolje pokazuju podaci da su i danas, kao i prije 19 godina, svi najznačajniji mediji u Crnoj Gori korisnici naših informacija. To povjerenje, koje traje skoro dvije decenije, čini nas ponosnim.

MINA je prije godinu i po pokrenula video i foto servis. Za to vrijeme emitovali smo više stotina video priloga.

Novinari agencije MINA danas su obučeni da pripreme informaciju, montiraju video i urade fotografije.

Svjesni koliko je važno svakodnevno učenje i napredovanje, naši novinari će i ove godine proći nekoliko obuka kako bi dodatno nadogradili svoje vještine i znanje.

Agencija MINA je povodom obilježavanja 19 godina rada dobila i novi vizuelni identitet koji je od danas primijenjen na naš portal i sve naše kanale na društvenim mrežama.

Odlučili smo da zadržimo paletu boja koju MINA koristi od nastanka, ali smo im dali više odvažnosti.

Promjenom kontrasta kreirali smo prostor za bolje isticanje važnih informacija na štampanim i digitalnim medijima, stvorili novi playground za kreiranje budućih promotivnih materijala kompanije.

Nadamo se da smo korisnicima dodatno poboljšali iskustvo informisanja na portalu agencije MINA, da smo im olakšali navigaciju kroz sajt kako bi što lakše došli do informacija koje ih zanimaju.

Najčitanije