fbpx
NaslovnicaMina SportZa vikend veliki međunarodni stonoteniski turnir Trofej Podgorice

Za vikend veliki međunarodni stonoteniski turnir Trofej Podgorice

Podgorica, (MINA) – Međunarodni stonoteniski turnir Trofej Podgorice, u čast Dana oslobođenja Glavnog grada, biće održan 25. i 26. decembra u univerzitetskom Sportsko kulturnom centru, saopštili su organizatori – Nevladino udruženje STK Spin i Sekretarijat za kulturu i sport.

Navodi se da će turnir imati i memorijalni karakter, u znak sjećanja na preminulog člana Stonoteniskog kluba Spin Vasilija Pintera.

“U subotu predviđeno je takmičenje u konkurnciji mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora, dok će se u nedjelju nadmetzati veterani po kategorijama od 35 do 49, od 50 do 59, od 60 do 69 i preko 70 godina”, saopšteno je iz STK Spin.

Foto: STL Spin

Oba dana takmičenje će početi u deset sati.

“Do sada je prijavljeno 159 takmičara iz Albanije, Sjevrne Makedonije, Ukrajine, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore”, saopštili su organizatori.

Saopšteno je da se takmičari mogu prijaviti do petka u 12 sati.

“Za sve registrovane igrače iz Crne Gore i djecu koja dolaze iz inostranstva učešće u jednoj kategoriji biće besplatno. Pozivamo ljubitelje stonog teniosa da svojim prisustvom i učešćem uveličaju manifestaciju”, piše u saopštenju STKL Spin.

Saopšteno je da će sve informacije vezane za turnir mogu naći na zvaničnom sajtu kluba www.stkspin.com.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Izdali više licenci

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Regulatorna agencija za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN) izdala je...