fbpx
NaslovnicaMina SportVujović: Crna Gora ima jasan cilj na EP

Vujović: Crna Gora ima jasan cilj na EP

Podgorica, (MINA) – Crnogorski rukometaši imaju jasan cilj i žele korak više na Evropskom prvenstvu, kazao je krilo Miloš Vujović, navodeći da im je koronavirus dosta promijenio planove.

Šampionat je na programu od 13. do 30. januara održava u Mađarskoj i Slovačkoj, a Crna Gora će igrati u Debrecinu sa Danskom, Slovenijom i Sjevernom Makedonijom.

Vujović je kazao da su pripreme za šamponat bile najteže koje radio u Crnoj Gori.

“Korona nam je dosta promijenila planove. Posljednjih nekoliko dana trenirali smo bez selektora i nekoliko igrača. Pokušali smo da izvučemo maksimum, koliko smo mogli, a vidjećemo da li će to biti dovoljno za sljedeće utakmice. Imamo jasan cilj, želimo da napravimo korak više. Daćemo sve od sebe”, rekao je Vujović uoči puta za Debrecin.

Komentarišući rivale u grupi, on je kazao da je Danska velesila.

“Smatram da ta prva utakmica protiv njih može biti i dobra po nas, jer kasnije imamo dosta vremena da se koncentrišemo i odigramo dobro protiv Slovenije i Sjeverne Makedonije”, rekao je Vujović.

Prema njegovim riječima, Slovenija i Sjeverna Makedonija su kvalitetne reprezentacije.

“Protiv Makedonaca imamo veće šanse, nego protiv Slovenije, ali takođe mislim da će se sa Slovenijom sve odlučivati”, rekao je Vujović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije