fbpx
NaslovnicaMina SportSavićević posjetio crnogorske rukometaše u Budimpešti

Savićević posjetio crnogorske rukometaše u Budimpešti

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević posjetio je crnogorsku rukometnu reprezentaciju u hotelu u Budimpešti, nakon što ih je bodrio sa tribina MVM arene u duelu protiv Holandije.

Savićević je, uz čestitke na dosadašnjim izdanjima i rezultatima na Evropskom prvenstvu, poželio rukometašima uspjeh i u preostala dva meča glavne runde protiv Francuske i Islanda.

Foto: RSCG

“Pokazali ste ogromnu želju i snagu, naravno i kvalitet koji posjedujete, da napravite nešto što će sigurno biti zapisano u istoriju crnogorskog rukometa. Nastavite ovako – već ste mnogo uradili, ali nemojte da se zadovoljavate onim što ste postigli. Probajte da zabilježite još koju pobjedu i da se uzdignuta čela vratite u Crnu Goru”, rekao je Savićević.

On je kazao da kako god da se završe preostale dvije utakmice crnogorski rukometaši biće dočekani kao heroji.

Foto: RSCG

“Vi ste svojim rezultatima, koje ste napravil to i zaslužili”, poručio je Savićević.

U ime igrača, fudbalskom Geniju zahvalio se kapiten Vasko Ševaljević.

“Posjeta Savićevića je još jedna potvrda izuzetne saradnje koju imaju dva saveza, a treba podsjetiti da je prvi čovjek Fudbalskog saveza uputio čestitku i nakon prolaska u glavnu fazu šampionata”, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Kroz tri tendera nabaviće 30 hiljada brojila

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski elektrododistributivni sistem (CEDIS) završio je tri tendera za nabavku brojila...