fbpx
NaslovnicaMina SportKukuličić 19. avgusta protiv Vijetnamca

Kukuličić 19. avgusta protiv Vijetnamca

Podgorica, (MINA) – Član podgoričkog MMA i karate kluba Omladinac Lazar Kukuličić boriće se 19. avgusta protiv Vijetnamca sa češkim pasošem Tima Haa, na startu Karate kombat lige, saopšteno je iz tog kluba.

Navodi se da to takmičenje predstavlja profesionalnu ful kontakt karate ligu, koja okuplja najbolje borce iz cijelog svijeta.

Borba će biti održana u kategoriji do 68 kilograma.

Kukuličić je kazao da Karate kombat liga okuplja borce iz 44 države i da je ponosan što je među njima kao prvi predstavnik Crne Gore.

“Pripreme sam odradio u MMA i karate klubu Omladinac. Ulazim u meč potpuno spreman i u životnoj formi. Protivniku sam, preko društvenih mreža, poručio da dođe što spremniji, jer ako bude trebalo da se borimo do smrti, spreman sam da umrem”, kazao je Kukuličić agenciji MINA.

Prema njegovim riječima, Karate kombat je američka organizacija i njeni promoteri su UFC šampioni kojima je bazični sport karate.

Kukuličić je višegodišnji reprezentativac Crne Gore u karateu, a prošle godine bio je polufinalista regionalnog MMA turnira Armagedon u Zagrebu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije