fbpx
NaslovnicaCrna GoraLaburistička partija Velike Britanije podržala SDP na izborima

Laburistička partija Velike Britanije podržala SDP na izborima

Podgorica, (MINA) – Laburistička partija Velike Britanije podržala je Socijaldemokratsku partiju (SDP) i listu “Za našu kuću”, za parlamentarne izbore 11.juna.

Kako je saopšteno iz SDP-a, u pismu podrške britanskih laburista se navodi očekivanje da će SDP zabilježiti dobar izbormi rezultar na izborima i povećati broj poslaničkih mjesta u crnogorskom parlamentu.

Kako se navodi, u pismu se iskazuje zadovoljstvo zbog činjenice da je dugogodišnja saradnja između dvije organizacije kroz različite programe rezultirala novim znanjima i vještinama koje su stekli predstavnici mlade generacije političara iz SDP-a koji su sposobni da postanu budući politički lideri.

“Posebno napominjemo da je SDP članica Socijalističke internacionale od 1996. godine kao i članica Progresivne Alijanse, doprinoseći na taj način globalnoj misiji ispunjavanja ciljeva političkog, ekomomskog i socijalnog progresa”,kazali su iz Laburističke partije.

U pismu podrške britanskih laburista u zaključuje se da će se uspješna saradnja između dvije partije nastaviti i nakon parlamentarnih izbora.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije