fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaBečić: Izvinjenje nakon obećanja da Crno na bijelo neće sa DPS-om

Bečić: Izvinjenje nakon obećanja da Crno na bijelo neće sa DPS-om

Podgorica, (MINA) – Lider Demokrata Aleksa Bečić poručio je koaliciji Crno na bijelo da će se u ime cijele partije izviniti cijeloj Crnoj Gori za ono što su njegove kolege izjavile kada ta koalicija javno obeća građanima da neće fomirati skupšinsku većinu sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

Funkcioner URA-e Zoran Mikić kazao je da će od Bečića tražiti da čuju da li stoji iza svih optužbi koje su na račun URA-e iznosile njegove partijske kolege i da će zavisno od toga odlučiti da li će glasati za Bečićevu smjenu sa mjesta predsjednika Skupštine.

“Iako DPS-u, podnosiocu predloga za moje razrješenje, koji vas je nazivao izdajnicima i bitangama, nijeste tražili izvinjenje kada ste najavili da ste spremni da sa njima činite skupštinsku većinu”, kazao je Bečić.

On je rekao da Demokrate nijesu tražile izvinjenje za “informerske gadosti, teške optužbe i lične uvrede poput bolesni umovi, fašisti i mnoge druge koje mi je ispod nivoa čak i navoditi”.

“A koje ste iznijeli na moj i račun mojih kolega, već smo bez bilo kakvog premišljanja glasali protiv razrješenja potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića”, dodao je Bečić.

On je rekao da nije izrekao niti jednu jedinu uvredu na račun bilo koga.

Bečić je naveo da je spreman da sve oprosti.

“I da se u ime partije javno izvinim cijeloj Crnoj Gori za sve što su moje kolege izjavile, kada javno date obećanje građanima da vaš izbor neće biti formiranje skupštinske većine sa DPS-om, već isključivo dogovor unutar parlamentarne većine i manjinskih partija ili novi izbori”, poručio je Bečić.

Prema riječima Bečića, javno obećanje Crno na bijelo i na kraju odluka da ne ode sa DPS-om, biće dokaz da njegove kolege nijesu bile u pravu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije