fbpx
NaslovnicaServisne informacijeSaobraćaj umjerenog inteziteta

Saobraćaj umjerenog inteziteta


Podgorica, (MINA) – Na putevima u Crnoj Gori saobraćaj je jutros umjerenog inteziteta, saopšteno je iz Auto moto savez Crne Gore (ASMCG).

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije će saobraćaj biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta, od 13 sati i 45 minita do 16 sati i 45 minuta i od 20 do 24 sata.

Na magistralnom putu M-5 Ribarevine – Dračenovac, u mjestu Rožaje, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 Podgorica – Bioče, saobraćaj je zbog izgradnje bulevara Vilija Branta, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Sabraćaj za sve vrste vozila na regionalnom putu R-3 na dionici Pljevlja – Metaljka zbog asfaltiranja obustavljen je od deset do 14 sati.

Na magistralnom putu M-3 Šćepan Polje – Danilovgrad promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog asfaltiranja.

Promijenjen je režim saobraćaja i od raskrsnice Podgorica – Cetinje – Nikšić do Komanskog mosta.

Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u Budvi od Prijevora do Lastve Grbaljske, a saobraćaj će biti obustavljen od deset do 14 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije