fbpx
NaslovnicaServisne informacijeIsključenja struje zbog radova

Isključenja struje zbog radova


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Ulcinju će nova brojila dobiti Kodre, Magistrala, Bulevar Maršala Tita, Bratica i Totoši, a u Herceg Novom Kamenari i Trg Maršala Tita.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 14 sati bez struje ostati Termoelektro, dio oko Cijevne, Hladnjača Krstović, Balijače, Benziska pumpe Cijevna, Senić I Montenegro Petrol, Servis Vujačića i Hladnjača Novaković.

Bez struje će, od devet sati do 15 sati i 30 minuta, biti željeznička stanica “Bioči”, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica “Lutovo”, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Od osam sati do 14 sati i 30 minuta bez struje ostaće stovarište Kosor i dio Zlatice oko Volija, a od osam do 15 sati Vojvođanska ulica i dio ulice Miloja Pavlovića.

Na Cetinju, od osam 17 sati, struje neće imati Bjeloši, Duge Njive, Presjeka, Ivanova Korita, Bostur, Dolovi i Lovćen.

Bez struje će od devet do 14 sati ostati dio naselja Stankova Gomila i Humci, dok će od osam do 13 sati, u trajanju od po 30 minuta, bez struje biti Bajice, naselje 4 jul, naselje Gipos, Ćeranići i Donjeg Kraja.

U Kotoru, od osam do devet sati, bez struje ostaće Orahovac, a od osam do 15 sati, u trajanju po 15 minuta, struje neće imati dio Prčnja, Šarena gomila, Markov rt, Stoliv, područje oko tunela, Przice, Bokeljka i Daido, kratkoptrajni prekidi u napajanju do 15 min.

Od deset do 12 sati bez struje biće Muo- Ramadanovići.

U Nikšiću će, od osam do 17 sati, bez struje ostati Spila, “Zagora (Savino Brdo)”,Okolišta, Osječenica, Grahovac, Zaslap Nudo ,Rojevići, Zakurljaj, Prisoje, Brana, Gornje Polje, Podkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo, Repetitor (Krotinja) i Rokoči.

Bez struje će od devet do 15 sati biti Donje Crkvice, Poklonci i Praga.

U Ulcinju, od osam sati i 15 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez električne energije ostaće dio Nove Mahale od Kolarija prema Hodžićima, a od osam do 15 sati Bijela Gora, Kodre, Bratica, Valdanos, Mavrijan, Salč, Ulcinjske Krute i Kruče.

Bez struje će, od osam do deset sati, biti repetitor Pinješ i dio naselja Pinješ kod groblja.

U Baru, od devet do 14 sati, struje neće imati korisnici iz Dobre Vode 1, koji se napajaju sa niskonaponskog izvoda prema Jankovićima i auto servisu Rašketića.

U Budvi će, od devet do 14 sati, bez struje ostati naselje Podbabac.

U Pljevljima će, od osam do 17 sati, bez struje biti Bitine, Palež, Lever tara, Glibaći, Bobovo, Slatina i Ograđenica.

U Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Izbjeglička naselja na Rudešu,dio naselja Talum, sela Gornje i Donje Zaostro, Crljevine, Lukavica, Štitari, Bubanje i Rujišta, dio sela Zaostro i Bubanje.

U Rožajama, od devet sati 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće naselje Suho Polje, selo Skarepača, a od osam do 16 sati Blace, Kačari i Paučina.

U Plavu će, od osam sati do 14 sati i 30 minuta bez struje biti naselje Rudo Polje.

U Bijelom Polju, od osam do 17 sati, struje neće imati Pavino Polje, Mahala, Bijeli Potok, Grab, Vergaševići, Kovren, Gorice, Bliškovo, Stožer, Grančarevo, Ujniče, Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Barice, Pisana Jela, Obod i Žaljevo.

U Mojkovcu će, od devet do 15 sati, bez struje biće Pržišta i Sjenokose.

U Kolašinu, od devet do 14 sati, bez struje ostaće Izlasci, Smrčje, Mujića Rečine I,Ćirilovac i Dragovica Polje.

Najčitanije

policija, Podgorica

Procesuirana 33 učesnika incidenata na fudbalskim utakmicama

Podgorica, (MINA) – Policijski službenici identifikovali su i procesuirali 33 učesnika u incidentima tokom...