fbpx
NaslovnicaServisne informacijeIsključenja struje zbog radova na mreži

Isključenja struje zbog radova na mreži

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština danas će biti nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojia bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila dobiti Begovine, Plana, Daljam i Grbe, a u Ulcinju Ivanovići i Madžo I.

U Podgorici će zbog radova na mreži, od osam i 30 do 14 sati,bez struje biti Pohorska, Pljevaljska, dio Mosorske ulice, naselje iza Roki Pistolata na Zabjelu, ulica Raka Mugoše (stari put za ribnjak) i dio Donje Gorice oko marketa Planet.

Od devet do deset sati i 30 minuta bez struje će ostati dio Aerodromske, a od deset do 11 sati dio ulica Rista Dragićevića i Jelene Ćetković-

Od devet do 14 sati bez struje će biti Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Rozdec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i repetitor Zatrijebač.

U Rožajama će, od deset do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati selo Pripeč, dok će u Gusinju, od devet do 14 sati i 30 minuta bez struje biti Višnjevo i dio sela Kruševo.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati Dobrakovo, a u Tivtu centar – dio korisnika oko prodavnice Voli izgrada Opštine.

U Kolašinu će, od osam do 15 sati, bez struje biti Bare, Plana, Bistrica, Migalovica, Lipovo, Lancer i Đurđevina, dok će u Herceg Novom, u istom terminu, bez struje osteti Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Ubla i Žlijebi.

U slučaju loših vremenskih uslova pojedini radovi će biti odgođeni.

Najčitanije