fbpx
NaslovnicaServisne informacijeIsključenja struje zbog radova na mreži

Isključenja struje zbog radova na mreži


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

U Podgorici će, od devet do 15 sati, bez struje biti dio Bioča oko Bulinog mosta, selo Gole Strane i dio sela Gradac.

U Danilovgradu, od devet do 11 sati, bez struje ostaće Dobro Polje i Glava Zete, a od sedam sati i 30 minuta do 17 sati Kopilje, Radovče, Seoca, Gostilje, Dobri Do, Ruište i Vukotica.

U Nikšiću će, od 11 do 13 sati, bez struje biti Dom Armije, Hotel „Onogošt“, Dom zdravlja, zgrada Drvoimpexa, Auto moto društvo, Mlin, Gimnazija, ulica Nikole Tesle, dio ulice Nikca od Rovina, gradska pumpa i Staro pazarište.

U istom terminu, bez struje ostaće ulica Danila Bojovića, odnosno pedagoška, ulica Vuka Karadžića, dio kod Konija, Osnovna škola (OŠ) „Mileva Lajović“, ulica Milice Vučinić, Školski centar, naselje Blaža Jovanovića, ulice VI crnogorske , Alekse Backovića, područje iza Pivnice, Neksan, Rudo Polje, dio V proleterske, Tempo i zgrada Neksana.

Od deset do 12 sati, bez struje će biti Trebješka ulica, naselje pod Trebjesom, Rudarska ulica, Gračanička ulica i dio Školske, a od devet
do 14 sati Jasen i Okolišta.

U Baru će, od devet do 14 sati, bez struje biti Dubrava iznad magistrale od 106 do 126 ulice, kao i područje ispod Bolnice koje se napaja sa trafostanica 10/04kV „Čeluga 2“ i „Rolomont“.

U Ulcinju će, od osam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta, bez struje ostati repetiror „Možura“.

Povremeni prekidi u napajanju električnom energijom biće od devet do 14 sati i 30 minuta u naselju Pinješ kod Vojnih zgrada, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta u dijelu naselja Pristan i Pinješ (iznad Pristana) i kampovi Jadrana.

Prekida će biti i od osam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta u Novoj Mahali, a od devet do 14 sati i 30 minuta u Donjem Štoju i njegovom centralnom dijelu.

U Kotoru će, od deset do 12 sati, bez struje ostati Škaljari, odnosno područje u okolini trafostanice 35/10kV „Škalajri“, a od devet do
do 12 sati dio naselja Pržice.

U Tivtu će, od 12 do 14 sati, bez struje biti Industrijska zona Račica, a od 14 do 16 sati Topliš, Obala Đuraševića, Meštrovića Peć, Kaluđerovina i Ostrvo Cvijeća.

U Herceg Novom, od 11 do 18 sati, bez struje ostaće naselja Bijela i Kamenari, a u Bijelom Polju, od devet do 15 sati Jablanovo, Dobrinje i Pape.

U Mojkovcu će, od devet do 13 sati, bez struje biti Trnovača, a u Kolašinu, od osam do 15 sati Donje Lipovo i Velje Duboko.

U Petnjici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati uže gradsko jezgro Petnjice, a u Gusinju od osam do 14 sati i 30 minuta dio sela Grnčar.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio sela Bašča, a na Žabljaku, od deset do 16 sati Uskoci, Palež, Podgora, Nadgora, Kočado, Tepca i Majčina Glavica.

Najčitanije