fbpx
NaslovnicaServisne informacijeDobri uslovi za vožnju

Dobri uslovi za vožnju


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim uslovima, a sitniji odroni mogući su u usjecima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Na tom putu, na dionici od Komanskog mosta do skretanja za Marezu, saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen od deset do 16 sati.

Saobraćaj na putu Mihajlovica – Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani biće obustavljen od osam do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta, zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Na putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na putu Šćepan Polje – Nikšić, na dionici Zaborje – Jasenovo polje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog uređena – šetaliste uz more uz magistralni put M-1 dionica Meljine – Lipci, lokalitet Bijela –Kamenari, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-1 na dionici Debeli Brijeg – Meljine u mjestu Topla, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog radova pored puta.

Na magistralnom putu Podgorica – Ribarevina, zbog asfalitiranja saobraćajnice, vozila saobraćaju naizmjenično od sedam do 19 sati.

Zbog klizišta na putu Šćepan Polje – Foča zabranjen je saobraćaj kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima, a otežano saobraćaju samo putnička vozila.

Najčitanije

cedis

U utorak isključenja u više gradova

Zbog planiranih radova na mreži, u utorak 7. maja, bez napajanja električnom energijom će ostati: Podgorica           -...