fbpx
NaslovnicaServisne informacijeDanas višesatna isključenja struje

Danas višesatna isključenja struje

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila u Baru dobiće Njegoševa, Mirošica II, Orovo i Bulevar Revolucije br. 1, a u Kotoru Prčanj Jerovica, Škaljari, Tri sorele i Tabačina.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 13 sati i 30 minuta, bez struje biti dio Donje Gorice, a od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta lamela B7 u ulici Vojislavljevića iza škole Oktoih.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće željeznička stanica “Bioči”, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica “Lutovo”, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Na Cetinju, od devet do 11 sati, bez struje će biti dio ulice Baja Pivljanina, ulica IV proleterske, dio Bulevara Crnogorskih junaka, Hercegovačka ulica, dio naselja Luke Ivaniševića i dio naselja Katango, a od devet do 14 sati naselje Humci.

U Nikšiću će, od devet do 13 sati, bez struje ostati dio Morakova, od devet do 15 sati dio Ozrinića, a od deset do 13 sati Podljut. Od 12 do 15 sati, bez struje će biti Jasen, a od 13 do 14 sati Dolovi-Velimlje.

U Kotoru, od devet do 12 sati, bez struje biće Dobrota, Auto kamp i dio potrošača prema Nikolićima.

U Ulcinju će, od osam do 14 sati, bez struje biti Draginje, a od osam do 14 sati i 45 minuta Krute, Kamenički most, Leskovac, Mrkojevićko polje, Dabezići, Mali Kaliman, Međureč i Štoj – dio naselja kod Bregvije.

U Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 mninuta, bez struje će ostati dio sela Buče.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje će biti Sušica, od devet do 12 sati Medanovići, a od 12 do 15 sati Kukulje.

U Gusinju će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati selo Grnčar.

U Mojkovcu, od devet do 12 sati, bez struje će biti Štitarica.

U Kolašinu će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Selišta, Drpe, Biočinovići, Rijeka Mušovića, Ski Centar, Vočje, Osreci, Mioska, Raško, Dragovića Polje, Svrke, Redice, Bojići i Ljevišta.

U Petnjici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Laze, Vrbica, Trpezi i Kalica.

U Pljevljima, od osam do 16 sati, bez struje će ostati Zabrđe, Zenica, Šumani i Gotovuša.

Najčitanije

oblačno vrijeme vremenska prognoza

Danas promjenljivo, do 20 stepeni

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori danas prijepodne će biti dužih sunčanih perioda, dok...