fbpx
NaslovnicaServisne informacijeAMSCG: Oprez zbog mokrih puteva

AMSCG: Oprez zbog mokrih puteva

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su upozorili da je moguća pojava odrona i vozačima savjetovali da voze oprezno i poštuju ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani saobraćaj će zbog rekonstrukcije biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Privremeno se od danas do završetka radova na sanaciji zidova odobrava promjena režima saobracaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-5 Ribarevine – Draćenovac u mjestu Rožaje.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje Bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, a moguće su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat-Krtolska raskrsnica, u mjestu Donja Lastva, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu radova.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a putpuno je obustavljen od deset do 14 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije