fbpx
NaslovnicaMina SportKapisoda: Profesionalac na terenu, primjer pravog sportiste i van njega

Kapisoda: Profesionalac na terenu, primjer pravog sportiste i van njega

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda uputio je telegram saučešća povodom smrti golmana fudbalske reprezentacije Matije Šarkića.

Šarkić je preminuo jutros u Budvi u 27. godini.

Kapisoda je u telegramu, upućenom predsjedniku Fudbalskog saveza Dejanu Savićeviću, kazao da su sa velikom tugom i nevjericom primili vijest o preranom odlasku Matije Šarkića, golmana crnogorske reprezentacije.

“U ovim teškim trenucima za crnogorski sport, u ime Rukometnog saveza i u svoje ime, upućujem najiskrenije saučešće Matijinoj porodici, prijateljima i cijeloj fudbalskoj zajednici”, stoji u telegramu Kapisode.

On je naveo da će zauvijek pamtiti njegovu energiju, talenat i doprinos crnogorskom fudbalu.

“Profesionalac na terenu, primjer pravog sportiste i van njega, Matija je bio oličenje posvećenosti i strasti prema fudbalu. Prije samo deset dana u Briselu je oduševio fudbalsku Evropu, a njegove nezaboravne odbrane protiv Belgije, jedne od najboljih reprezentacija na svijetu, zauvijek će ostati urezane u sjećanju svih nas”, piše u telegramu.

On je kazao da Matijina prerana smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za crnogorski sport, njegovu porodicu, prijatelje, saigrače, i sve koji su ga poznavali.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Ivan Vujovic SDP

Vujović: Spajić zarad grama vlasti spreman na sve

Podgorica, (MINA) – Premijer Milojko Spajić je, zarad grama vlasti, spreman na sve, kazao...