fbpx
NaslovnicaMina SportOdbojkašima Seta trofej u Pljevljima

Odbojkašima Seta trofej u Pljevljima

Podgorica, (MINA) – Odbojkaši pljevaljskog Seta pobjednici su prvog memorijalnog turnira Mira Topović u sjedećoj odbojci.

Set je turnir u Pljevljima završio sa maksimalnim učinkom. Kao prvoplasirani, pobjedama protiv Neretve iz Mostara 2:1 (24:26, 30:28 i 15:8) i ženske reprezentacije Bosne i Hercegovine 2:0 (25:18 i 25:12), završio je takmičenje u grupi.

U finalu pljevaljski tim slavio je protiv Iskre iz Bugojna 2:0 (25:13 i 25:17). U meču za treće mjesto Bosna iz Zenice slavila je protiv Neretve 2:0 (25:23 i 29:27).

Kao petoplasirana završila je Breza, koja je bila bolja od ženske reprezentacije Bosne i Hercegovine 2:1 (20:25, 25:19 i 15:13).

foto: MINA

Turnir je svečano otvorio predsjednik Opštine Pljevlja, Igor Golubović, a učesnike su pozdravili predsjednik Paraolimpijskog komiteta Igor Tomić i predstavnik porodice, Milan Topović.

Organizator turnira je Klub sjedeće odbojke Set, uz pokroviteljstvo Opštine Pljevlja i Paraolimpijskog komiteta.

Topović, koja je preminula sredinom decembra prošle godine, bila je istaknuti borac za ljudska i prava osoba sa invaliditetom, osnivač i predsjednik Udruženja paraplegičara Pljevlja i prvog kluba sjedeće odbojke u Crnoj Gori, Set.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije