fbpx
NaslovnicaMina SportFinansijska podrška karatistima Omladinca

Finansijska podrška karatistima Omladinca

Podgorica, (MINA) – Crnogorski elektrodistributivni sistem podržaće Karate klub Omladinac iz Podgorice sa četiri hiljade EUR, koliko je vrijedan danas zaključen Ugovor o sponzorstvu sa tim klubom, saopšteno je iz te kompanije.

Navodi se da CEDIS ulaganjem u sve trofejniji sport potvrđuje da mu je i u redovnim i u vanrednim okolnostima društvena odgovornost i briga za dobrobit zajednice na vrhu ljestvice prioriteta.

Šefica Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u Marija Jovović, kazala je da ljubav prema tom sportu i sjajni rezultati koje postižu motivišu mlade ljude i njihove trenere da na najbolji način promovišu svoj klub, grad i državu.

“Mi u CEDIS-u smo ponosni na njih i njihove uspjehe i zadovoljstvo nam je što smo njihovi partneri. Nadamo se da ćemo se i ove godine zajedno radovati novim uspjesima”, rekla je Jovović.

Najtrofejnija crnogorska karatistkinja od obnove nezavisnosti, Marina Raković kazala je
da je podrška CEDIS-a izuzetno važna za Omladinac, ali i za karate sport u Crnoj Gori.

“Uz tu podršku, koja traje već tri godine, omogućeno nam je da se kvalitetnije pripremamo, posebno za međunarodna takmičenja. Vjerujem da ćemo se ove godine zajedno radoviti našim uspjesima na evropskim i svjetskim takmičenjima i da ćemo vam se medaljam odužiti za nesebičnu podršku koju nam pružate”, zaključila je Raković.

Saopšteno je da CEDIS od osnivanja izdvaja značajna sredstva za podršku crnogorskom sportu.

Navodi se da crijednost ugovora o sponzorstvu, koji su zaključeni samo tokom prethodne godine, iznosi blizu 80 hiljada EUR.

“Naši najvažniji partneri su Vaterpolo i plivački savez, Rukometni savez, Streljački savez i naravno Karate klub Omladinac”, piše u saopštenju.

Najčitanije