fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSVEĆE BRZINE DO 500 mbps I POKLON TELEFON ZA NOVE KORISNIKE MBOX4...

VEĆE BRZINE DO 500 mbps I POKLON TELEFON ZA NOVE KORISNIKE MBOX4 PAKETA!

Podgorica 15.05.2023. – Kompanija MTEL od danas kreće sa posebnom ponudom za nove korisnike BOX 4.1, BOX 4.2 i BOX 4.3 paketa.

U odnosu na standardne brzine predviđene cjenovnikom, od sada su brzine za korisnike MBOX4 paketa i do 500mbps, a uz to prva tri mjeseca korisnik plaća polovinu pretplate.

Takođe, novi korisnici ovih paketa u sklopu ove promotivne kampanje će dobijati besplatno dodatni postpaid paket Urban Neo 0 sa promotivnim Internet dodacima i to sa čak i do 300GB mobilnog Interneta mjesečno.  Resursi iz tarifnog dodatka se dodjeljuju na mjesečnom nivou. Nepotrošeni resursi se ne prenose u naredni mjesec i ne važe u romingu.

Uz sve navedeno, kompanija MTEL za dobrodošlicu u krug prijatelja svima koji izaberu neki od MBOX4 paketa poklanja telefon VIVO Y16.

Iz MTEL-a napominju da ova ponuda važi samo za korisnike koji MBOX4 pakete koriste putem GPON tehnologije (optike).

Ova akcija važi u periodu od 15.05. do 30.06.2023. godine za sve nove korisnike koji podnesu zahtjev za instalaciju nekog od navedenih paketa uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije