fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSPremium vožnja sreće počinje s Opel Mokka automobilom!

Premium vožnja sreće počinje s Opel Mokka automobilom!

Gordana Kažić iz Bara srećna dobitnica glavne nagrade u nagradnoj igri Hipotekarne banke i kompanije Mastercard

Korisnica Mastercard Premium kartice Hipotekarne banke, Gordana Kažić iz Bara, dobitnica automobila  Opel Mokka, glavne nagrade velike Premium nagradne igre pod nazivom „Poziv na kafu – poziv za nagradu” organizovane od strane Hipotekarne banke i kompanije Mastercard.  Ključeve ovog automobila uručila joj je Jelena Stojanović, direktorka Službe za upravljanje benefit programima Hipotekarne banke.

Tokom uručenja, dobitnica nagrade nije krila svoje oduševljenje i podijelila  je svoju ogromnu radost:

„Hvala vam puno na prelijepom poklonu, ukućani i ja smo oduševljeni. Nijesmo se nadali uopšte. Transakcija koju sam obavila kupujući poklon mom prvom unuku Vuku mi je donijela sreću. Premium karticu koristim godinama unazad i nastaviću da je koristim i ubuduće”, istakla je dobitnica glavne nagrade, Gordana Kažić.

Pored glavne nagrade, Hipotekarna banka i kompanija Mastercard, obradovali su učesnike nagradne igre i drugim izuzetno vrijednim nagradama a spisak nagrađenih je objavljen na sajtu Hipotekarne banke https://www.hipotekarnabanka.com/obavjestenja/dobitnici-premium-nagradne-igre-poziv-na-kafu-poziv-za-nagradu-546

„Hipotekarna banka i kompanija Mastercard svoje rezultate slave dijeleći sa klijentima. Drago nam je što smo ovako sjajnim fondom nagrada uspjeli obradovati mnoge naše posvećene korisnike Mastercard Premium kartice. Danas imamo 60.000 izdatih Premium Mastercard kartica, preko 100 novih partnera za godinu dana tj. 700 partnera koji su dali povjerenje Premium programu, mogućnost kupovine uz popuste i na rate do 36 mjeseci u preko 2.000 prodajnih objekata, s prometom preko 300 miliona eura uz 12 miliona transakcija, što je porast preko 50%”, istakla je Jelena Stojanović, direktorka Službe za upravljanje benefit programima Hipotekarne banke.

Podsjetimo, u nagradnoj su mogli učestvovati svi korisnici Mastercard Premium kartica Hipotekarne banke (fizička lica) koji su obavili plaćanje u minimalnom iznosu od 20,00 eura na POS terminalima u Crnoj Gori i inostranstvu, kao i na internetu, u periodu od 15. septembra do 15. oktobra 2024. godine.

Najčitanije