fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZa korisnike Visa kartica pet odsto jeftiniji račun za struju

Za korisnike Visa kartica pet odsto jeftiniji račun za struju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – NLB banka će, zbog aktuelne situacije, ponoviti akciju Pet odsto jeftiniji račun za struju, u okviru koje se za svaki plaćeni račun NLB Visa platnom karticom putem sajta Elektroprivrede (EPCG) klijentu vraća pet odsto od obavljenog plaćanja.

Iz NLB banke su kazali da će posebnu povoljnost korisnici NLB Visa platnih kartica moći da iskoriste u periodu od 15. do 20. juna.

“Građani koji su u prethodnoj akciji iskoristili mogućnost da NLB Visa karticom plate račun za struju pet odsto jeftinije, ovaj benefit moći će da iskoriste i za plaćanje majskih računa”, navodi se u saopštenju.

Iz udobnosti doma, kako su objasnili iz banke, bez potrebe da posjete filijalu ili naplatne šaltere EPCG, korisnici NLB Visa kartica moći će da iskoriste tu povoljnost pri plaćanju jednog ili više mjesečnih računa na sajtu EPCG, bez obzira na iznos.

“Osim akcijskih povoljnosti, uz NLB platne kartice, klijenti banke tokom cijele godine mogu koristiti posebne popuste do 20 odsto i trgovinu do čak 24 mjesečne rate na brojnim lokacijama širom Crne Gore”, dodaje se u saopštenju.

Iz banke su dodali da su na usluzi klijentima putem jednostavnih i sve više digitalnih rješenja, vodeći računa o njihovoj sigurnosti i finansijskom blagostanju.

Oni su dodali da akcija predstavlja nastavak svih dosadašnjih napora da se klijentima obezbijedi adekvatna podršku pri korišćenju digitalnih kanala.

Iz NLB banke su podsjetili da su za njihove klijente i dalje aktuelne posebne povoljnosti koje će trajati do 15. juna, a odnose se na besplatno podizanje novca debitnim karticama na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori, besplatna plaćanja u elektornskoj banci – NLB Klik, bespatnu obradu online kredita do 15 hiljada EUR za sve koji apliciraju putem online kanala – NLB portala i Viber-a.

Najčitanije