fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZa kampanju Dobro je to prijavljeno 60 preduzeća

Za kampanju Dobro je to prijavljeno 60 preduzeća

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Od početka jula 60 preduzeća se prijavilo za kampanju solidarnosti Dobro je to, u okviru koje će odabranima biti poklonjen paket usluga vrijedan 50 hiljada EUR, uz čiju pomoć mogu sačuvati biznis i ublažiti posljedice krize izazvane pandemijom koronavirusa.

Zainteresovani se, kako je objašnjeno, prijavljuju od početka jula i do sada je to uradilo 60 preduzeća koja su birala neke od usluga kojima žele da unaprijede poslovanje, kao što su kreiranje web sajta uz logističku podršku, softverska rješenja, digitalni marketing i dizajn i PR, odnosno edukacija zaposlenih i konsultantske usluge.

Rok za slanje prijava je 15. avgust, nakon čega će biti odabrani dobitnici na osnovu tri kriterijuma: djelatnost preduzeća u oblasti pogođenoj koronavirusom, geografsko podučje u kojem kompanija posluje i broj zaposlenih sa fokusom na mikro i mala preduzeća.

Zainteresovani za program podrške mogu se prijaviti popunjavanjem jednostavnog obrasca na sajtu dobrojeto.me.

„Ovo je jedinstvena prilika malim biznisima da iskoriste prednosti svih digitalnih alata i kanala, neophodnih u kontekstu uspješnog poslovanja, da izgrade ili unaprijede svoj identitet, pozicioniraju se u digitalnom svijetu i postanu konkurentniji na tržištu. Besplatno“, navodi se u saopštenju.

Na taj način, kompanija Amplitudo, kao nosilac projekta, nastavlja da obezbjeđuje finansijsku podršku crnogorskoj privredi i daje svoj doprinos opstanku za vrijeme krize.

Najčitanije