fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUspješna sezona za Lazure kompleks

Uspješna sezona za Lazure kompleks

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Kompleks Lazure Hotel & Marina u Meljinama uspješno je zaokružio sezonu, a hotelski kapaciteti su bili skoro 100 odsto popunjeni od početka maja do sredine oktobra.

Izvršna direktorka Lazure Hotel & Marina, Anna Martynova, kazala je za Radio Jadran da je glavna sezona ove godine počela rano, još početkom aprila, i bila je prilično zahtjevna, ali po svim parametrima veoma kvalitetno i uspješno realizovana.

“Do sada smo organizovali i realizovali dvocifren broj vjenčanja. U julu smo doveli u Herceg-Novi i Crnu Goru turu Mercedes AMG-a koju ova prestižna kuća organizuje za svoje VIP klijente iz cijelog svijeta. Istog mjeseca smo bili domaćini tri ture Yach Week-a, internacionalno poznate ture za zaljubljenike u vjetar i more, gdje smo smestili njihova plovila u Marini i organizovali tri gala večere u našem restoranu za više od 400 učesnika”, navela je Martynova.

Kompanija je, u saradnji sa Turističkom organizacijom (TO) Herceg Novi organizovala nekoliko domaćih i međunarodnih regata.

“U oktobru smo uspješno realizovali brojne korporativne proslave i događaje, kojih će biti više tokom decembra”, rekla je Martynova.

U toku su pripreme za događaje i vjenčanja za narednu i 2021. godinu.

“Pored kontinuirane pripreme naredne godine, u ovom trenutku posebnu pažnju posvećujemo aktivnostima u našem SPA centru, koji je otvoren kako za goste hotela tako i za sve naše sugrađane. Zbog toga smo pripremili specijalne promo ponude kao što su SPA veče i SPA vikendi”, dodala je Martynova.

Do kraja godine u Lazure Hotel & Marina predviđaju zanimljive događaje.

Istovremeno, nastavljena je izgradnja nove zgrade hotela i apartmana, prema planiranom rasporedu.

Spolja će zgrada biti završena do naredne sezone, dok će radovi na unutrašnjosti trajati još oko šest mjeseci, tako da će hotel biti spreman da dočeka prve goste tek za sezonu 2021. godine.

Najčitanije

kruzer

U kotorskoj luci tri broda

Kotor, (MINA-BUSINESS) - Kotorska luka primila je tri broda. Na vezu je Viking Jupiter sa...