fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeUnaprijediti Crnu Goru kao avio-destinaciju

Unaprijediti Crnu Goru kao avio-destinaciju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnu Goru je potrebno unaprijediti kao avio-destinaciju i zajednički raditi na poboljšanju ukupne infrastrukture, ocijenjeno je na sastanku koji je organizovao vicepremijer Dritan Abazović.

On je danas organizovao sastanak na temu unapređenja Crne Gore kao avio-destinacije, kojem su prisustvovali državni sekretari u ministarstvima kapitalnih investicija i finansija, Zoran Radunović i Branko Krvavac, izvršni direktori Air Montenegra i Aerodroma Crne Gore, Predrag Todorović i Goran Jandreoski, kao i zamjenik Jandreoskog, Petar Radulović.

Iz Kabineta potpredsjednika Vlade je saopšteno da su na sastanku razmatrane mogućnosti koje se tiču interesovanja stranih investitora za Crnu Goru, konstatujući da je zajednički cilj raditi na poboljšanju ukupne infrastrukture i boljem pristupu državi kroz avio-saobraćaj.

“Govoreći o protekloj turističkoj sezoni kao veoma uspješnoj, sagovornici su istakli zadovoljstvo urađenim kroz kratak vremenski okvir, saglasivši se da su pripreme za narednu turističku sezonu već počele”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...