fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSvim studentima biće olakšana potraga za poslom

Svim studentima biće olakšana potraga za poslom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predstavnici Univerziteta Crne Gore (UCG) i Hipotekarne banke potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji, koji studentima omogućava da u naredne tri godine besplatno koriste platformu Jobiri i spremni uđu u fazu života koja obuhvata traženje posla i razvoj karijere.

Ugovor su potpisali rektor UCG-a Vladimir Božović i glavni izvršni direktor Hipotekarne banke Esad Zaimović.

Božović se zahvalio predstavnicima Hipotekarne banke na izuzetnom poklonu, koji će studentima UCG, nakon završenih studija, omogućiti pripreme za tržište rada na što kvalitetniji način.

„To pokazuje, prije svega, društvenu odgovornost Hipotekarne banke, u smislu da brine o onoj populaciji koja nam je zaista najvrjednija u društvu i koja će nakon formalno stečenog znanja na Univerzitetu steći određene vještine i sposobnosti kako bi se nosili sa svim izazovima koji postoje na sve zahtjevnijem tržištu rada“, kazao je Božović.

On je, kako je saopšteno iz UCG, rekao da vjeruje da će platforma biti od izuzetne koristi studentima, jer će im omogućiti lakšu i jednostavniju prohodnost ka nekim drugim poslovima.

Zaimović izrazio veliko zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora.

„Želja nam je da na ovaj način doprinesemo da svi studenti Univerziteta dobiju mogućnost da preko ove nove, moderne platforme, mogu koristiti prednosti i alate koje ona omogućava“, kazao je Zaimović.

On smatra da je platforma najbolji način da se studenti upoznaju sa mogućnostima za dalje akademsko usavršavanje i zaposlenje.

Zaimović je saopštio da se nada da je ovo samo početak uspješne saradnje sa Univerzitetom i poželio svim studentima da upotrebom Jobiri platforme postignu neki benefit za sebe, ali i za čitavo društvo.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu