19 C
Podgorica
September 20, 2020.
Naslovnica MINA Business U ponudi novi Samsung premium telefoni iz Galaxy S20 serije

U ponudi novi Samsung premium telefoni iz Galaxy S20 serije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Korisnici usluga Crnogorskog Telekoma od danas mogu preko sajta www.telekom.me da rezervišu novu liniju Samsungovih premium pametnih telefona iz Galaxy S20 serije, saopšteno je iz te kompanije.

Iz Crnogorskog Telekoma kazali su da svi koji do 8. marta rezervišu Galaxy S20+ ili S20 Ultra dobijaju na poklon Galaxy Buds+ bežične slušalice.

Iz te kompanije rekli su da isporuka Galaxy S20 pametnih telefona, poručenih u ovom periodu, počinje 10. marta, tri dana prije njegovog zvaničnog puštanja u prodaju.

Kako se navodi, Samsungovi uređaji mijenjaju način na koji snimamo i doživljavamo svijet.

„Novi modeli dolaze sa novim dizajnom kamere i kombinuju vještačku inteligenciju sa najvećim Samsung senzorom za fotografije savršenog kvaliteta. Galaxy S20 ima mogućnost snimanja u 8k rezoluciji i zahvaljujući partnerstvu Samsunga i YouTube-a, mogućnost njihovog kačenja na tu platformu“, dodaje se u saopštenju.

Navodi se da je, koristeći prednosti nove kamere profesionalnog ranga, Samsung sklopio partnerstvo i sa kompanijom Netflix kako bi poznati reditelji snimali ekskluzivne bonus snimke zasnovane na popularnim Netflix sadržajima.

„Korisnici takođe mogu da pretražuju Netflix sadržaje putem poboljšane integracije sa Galaxy uređajima“, dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, flagship uređaji kompanije Samsung iz Galaxy S20 serije najbezbedniji su uređaji koje je Samsung ikada napravio.

„Knox sistem, vodeća platforma za bezbjednost mobilnih uređaja, telefone štiti od čipa pa do softverskog nivoa. Galaxy S20 ima i novi, bezbjedni procesor, Guardian Chip, koji štiti od napada na bazi hardvera“, kaže se u saopštenju.

Iz Crnogorskog Telekoma kazali su da njihovi korisnici sve modele iz Galaxy S20 serije mogu da kupe uz određene tarifne pakete i na rate.

Više informacija o novim Samsung uređajima dostupno je na sajtovima www.telekom.me i www.samsung.com/galaxy.

Najčitanije

Bemax završio 95 odsto radova na auto-putu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Svi glavni objekti na prioritetnoj dionici auto-puta Bar-Boljare, koje izvodi kompanija...