fbpx
Naslovnica MINA Business Prijave na AWE Akademiju za preduzetnice do ponedjeljka

Prijave na AWE Akademiju za preduzetnice do ponedjeljka

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Podgorička kompanija DigitalBee pozvala je sve žene preduzetnice koje su na početku poslovanja ili imaju poslovnu ideju koju žele pretvoriti u održivi biznis da se do ponedjeljka prijave na AWE Akademiju za preduzetnice.

Iz kompanije je saopšteno da će 30 žena iz svih krajeva Crne Gore dobiti priliku da učestvuju u AWE šestomjesečnom programu.

“Preduzetnicama koje budu odabrane za učešće u programu će biti omogućen pristup specijalnoj online AWE platformi za učenje i obuku preduzetnica, putem koje će svake sedmice slušati sadržaje na engleskom jeziku i obrađivati različite poslovne teme”, navodi se u saopštenju.

Učesnicama će kroz cijeli program biti omogućena i podrška mentorki iz kompanije DigitalBee sa bogatim znanjem i iskustvom u različitim preduzetničkim oblastima, koje će pratiti njihov rad i pomagati im u savladavanju sadržaja i ostvarenju željenih rezultata i ciljeva.

Uslovi učešća i formular za prijavu dostupni su na linku https://digitalnaakademija.me/aweakademija

Učešće u programu je besplatno za sve polaznice.

Globalni program AWE Akademija za preduzetnice DigitalBee implementira prvi put u Crnoj Gori, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD).

Biro za obrazovanje i kulturna pitanja Stejt departmenta osnovao je Akademiju 2019. godine, koja pruža preduzetnicama vještine, kao i resurse i umrežavanje potrebno za pokretanje i razvoj uspješnog poslovanja.

Kroz AWE program je do sada prošlo preko sedam hiljada žena iz preko 50 država širom svijeta, a sada i preduzetnice u Crnoj Gori imaju priliku da učestvuju u ovom programu.

DigitalBee, kompanija osnovana 2019. godine u Podgorici, prepoznata je po brendu Digitalna Akademija, kroz koji nudi obrazovne programe za razvoj kompetencija važnih za uspjeh u digitalnom dobu i konsultantske usluge vezane za digitalnu transformaciju.

Najčitanije