fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavili mobilnu aplikaciju Montenegro Beaches

Predstavili mobilnu aplikaciju Montenegro Beaches

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Morsko dobro je ovog ljeta plasiralo novu mobilnu aplikaciju Montenegro Beaches, a svi ljubitelji mora i sunca samo jednim klikom mogu stići do svojih omiljenih plaža, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

“Aplikacija je namijenjena prvenstveno turistima, posjetiocima crnogorskog primorja, kako bi lakše odabrali željenu plažu, ali i mještanima koji žele da bolje upoznaju crnogorsku obalu”, navodi se u saopštenju.

Pored svih crnogorskih plaža, dostupne su i ažurirane informacije o kvalitetu morske vode i turističkim i ugostiteljskim objektima na obali. Aplikacija je pogodna i za unapređenje usluga – rezervaciju ležaljki i mjesta u plažnim barovima duž crnogorskog primorja.

“Aplikacija nudi mogućnost navigacije, pa pritiskom na opciju See the route otvara se Google mapa sa navođenjem korisnika do svih plaža, marina, pristaništa. Prilikom odabira lokacije aplikacija će izračunati kilometražu od trenutne lokacije korisnika, a potom iscrtati najkraću rutu do odredišta”, objansili su iz Morskog dobra.

Aplikacija Montenegro Beaches se može preuzeti na Play Store-u i na Apple Story ili putem linka https://montenegrobeaches.app/ gdje se može vidjeti više informacija o samoj aplikaciji, a namjenjena je za sve Android i IOS uređaje. Izrađena je pomoću najnovijih tehnologija da je korisnici mogu koristiti na jednostavan način – klikom do plaže.

“Nakon što je jednom preuzeta, aplikacija radi po potrebi i u offline režimu”, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije